Избрани модели смартфони Samsung с часовник Galaxy Watch4 на половин цена от Теленор

Клиентите на Теленор могат да се зарадват с новата специална оферта на оператора. Всеки, който закупи някой от моделите Samsung Galaxy: S21, S21+, S21 Ultra, Z Fold3 или Z Flip3, може да добави към покупката си и часовник Galaxy Watch4 на половин цена. Моделът S20 FE може да бъде закупен със същата оферта само онлайн.

Офертата е валидна до 28 ноември и дава възможност за избор и съчетание между няколко от най-привлекателните устройства в екосистемата на Galaxy. На сайта на оператора и в магазинната мрежа всеки може да избере най-подходящите за своето ежедневие устройства и да получи подробна информация за офертата и промокодовете за отстъпка.

Galaxy Watch4 има Super AMOLED с гъстота на пикселите 330 пиксела на инч и поддръжка за Always On Display. Защитното покритие е Gorilla Glass DX. Моделът разчита на новопредставения чипсет Exynos W920, който се произвежда по 5-нанометров процес и има отделен процесор за функционалността Always On Display, което позволява постигането на по-висока ефективност.

Сред опциите за свързване са опционален 4G LTE, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, NFC и GPS. Има и 5ATM + IP68 сертификации за прахо- и водоустойчивост. Освен това моделите отговарят на военните стандарти за издръжливост MIL-STD-810G. В софтуерно отношение е използвана Wear OS с One UI Watch 3 – съвместна разработка с Google. Новата операционна система поддържа широк набор от приложения. Моделът обаче не може да работи с iPhone, а само с телефони с Android (от версия 6.0) с GMS.

Устройството разчита а новия Samsung BioActive сензор за отчитане на най-разнообразни здравословни показатели. Това включва пулс, нива на кислород в кръвта, ЕКГ и биоелектричен анализ за оценка на телесната композиция. От Samsung прилагат и нов метод за следене на качеството на съня, включително със запис на хъркане и следене на наситеността на кръвта с кислород.

Издръжливостта с един заряд на батерията е до 40 часа с един заряд, което обаче изобщо не е впечатляващо и означава, че ще трябва да го зареждате на около 3 дни. Зареждането отнема под два часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *