OnePlus пуска Pac-Man издание на Nord 2

OnePlus ни е добре позната със специалните лимитирани издания на някои от смартфоните си. Най-новият такъв модел е OnePlus Nord 2 x Pac-Man Edition, който както подсказва името му е свързан с въпросната легендарна игра. Гърбът на устройството има покритие с малко лого Pac-Man и дори свети на тъмно, разкривайки лабиринт.

Телефонът идва със специален тематичен кейс с Pac-Man и неговите врагове, Inky, Blinky, Pinky и Clyde. Освен това има осем тематични тапета, както и специфична анимация при зареждане, ретро икони, известия и звуци. Кутията, в която идва устройството също е тематична.

В комплекта има още подобна на Lego стойка, която сами трябва да сглобите. Няма как да подминем и наличието на предварително инсталирана версия на играта Pac-Man 256 от 2015.

Ревю: OnePlus Nord 2

Иначе в хардуерно отношение устройството е идентично с OnePlus Nord 2, който и ние имахме възможност да тестваме. Това включва 6.43-инчов екран с резолюция Full HD+ и честота 90 херца, чипсет Dimensity 1200 и 4500 mAh батерия с бързо зареждане до 65 вата. Освен това има тройна основна камера с 50MP сензор.

Продажбите на лимитираната версия започват от утре с цена 529 евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *