Нова безжична мишка от Genesis – Zircon 550

Genesis Zircon 550 е най-новата и лека геймърска мишка на компанията. Геймърската мишка е с перфориран панел, който улеснява въздушния поток за ръката и идва с тегло от едва 90 г, което позволява дълги часове на забавление. Има и RGB осветление по продължението на долната част на корпуса, под логото и скролера на мишката. Zircon 550 може да се свърже към компютър по два начина – чрез кабел и безжично (2,4 GHz). Безжичната комуникация се активира чрез наноприемник, който се разполага в самото устройство.

В основата на модела е сензора PixArt PMW3325, чиято чувствителност може да бъде конфигурирана от 200 до 8000 DPI. Според производителя, сензорът управлява ускорение до 20 G и проследява движенията със скорост до 100 инча в секунда. Мишката разполага със софтуер, който позволява промяна на функциите на всеки от седемте бутона за създаване на макро команди, управление на настройките на подсветката и запазване на профили.

Genesis Zircon 550 има ергономичен перфориран корпус с гумени елементи, а в комплекта е включен и USB-C кабел, необходим за работа в кабелен режим и зареждане на мишката. Работата в режим на батерия позволява до 80 часа опериране с мишката в зависимост от зададените настройки и благодарение на автоматичния режим на заспиване.

Genesis Zircon 550 ще е налична в България от началото на декември на цена от около 90 лв. с ДДС от партньорите на официалния дистрибутор PolyComp.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *