eMAG отваря шоурум в Пловдив

На 18 ноември (четвъртък) в 11 ч. сутринта третият шоурум на eMAG у нас ще посрещне своите клиенти в пловдивския Mall Plovdiv, ниво +1. Платформата за електронна търговия продължава да разширява шоурум мрежата си в България след двете си физически локации в София.

Новият шоурум има общо 350 кв.м. търговска и складова площ и ще бъде отворен всеки ден от седмицата между 11 и 20 ч. за момента при всички необходими мерки за безопасност. Стандартното работно време ще бъде от 10 до 21 ч. Клиентите ще могат да разгледат, избират и пазаруват от складова наличност от над 4000 артикула от разнообразни категории като телефони, лаптопи, таблети, аксесоари, периферни устройства, уреди за лична грижа, малки домакински електроуреди и др.

Има и възможност да се правят поръчки на определени продукти от сайта на търговеца или мобилното му приложение, с безплатна доставка до шоурума, a наличните на място артикули могат да се резервират и да се вземат от там още същия ден, спестявайки време за доставка. Шоурумите на eMAG улесняват и връщането на продукти, като в тях могат да се получават и консултации. На място се предлагат и опции за потребителски кредити. Стойността на продуктите към крайния потребител е еднаква, независимо откъде се поръчва – от вкъщи, офиса, курорт или шоурума, с изключение на специални промоционални кампании.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *