Новите слушалки с ANC Nokia BH-805 са налични у нас

HMD Global, вече предлага новите шумоизолиращи безжични слушалки Nokia BH-805 на българския пазар. Те са налични у нас в цвят Polar Sea на препоръчителна цена от 199 лева.

Слушалките могат да неутрализират до 25 децибела от околния шум, като по този начин се изолирате от околната среда. Когато искате да се върнете в „реалността“ на звуковата среда, преминете към „прозрачния“ режим – това означава да продължите да чувате аудиото от телефона си, но и да долавяте външните звуци, като например разговорите на колегите на съседните бюра, докато слушате музика.

Слушалките са с 13-милиметрови говорители, които по данни на компанията възпроизвеждат звук със студийно качество. По-големият драйвер произвежда по-мощни звукови вълни и по-силен бас. Благодарение на тяхната водоустойчивост с рейтинг IPX5 те издържат и намокряне по време на тренировка или пък ако ви завали докато се придвижвате към крайната си дестинация.

Слушалките работят до 5 часа с един заряд и допълнително 25 часа, благодарение на компактния зареждащ калъф. При отваряне на калъфа слушалките се свързват автоматично с вашето устройство. Чрез докосване можете да управлявате някои функционалности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *