Storytel с промо абонамент – 2 месеца за 2 лв.

От 22 до 28 ноември Storytel предлага намаление за нови абонати и потребители с прекъснат абонамент. Цената за два месеца достъп до аудиоплатформата ще бъде на стойност 2 лева. Така срещу един лев на месец ще имате неограничен достъп до постоянно разрастващия се каталог от над 300 000 заглавия на английски, над 2500 на български език, десетки подкасти и оригинално съдържание.

Повече за офертата може да видите на сайта на Storytel и пак там да активирате абонамента си на промоционална цена. За всички настоящи и бъдещи потребители на Storytel, ноември донесе селекция нови истории.

Ето и малката част от новите аудиокниги:

„Дом“ на Харлан Коубън е трилър за приятелството, семейството и смисъла на думата дом. Романът ни въвежда в мистерията на отвличане на две момчета от богати семейства. В продължение на десет години близките на отвлечените остават само с болезнени спомени от липсата на младежите. Агонията продължава до деня, в който Майрън Болитар и неговият приятел Уин вярват, че са открили едно от момчетата, вече тийнейджър

„Пикник край пътя“ е една от най-обичаните творби на руските братя писатели-фантасти Аркадий и Борис Стругацки. Романът има своята нелека съдба и дългогогодишна цензура. Той е вдъхновение за „Сталкер“ – филм на руския филмов визионер Андрей Тарковски.

„Метро 2033“ е още една руска антиутопия, първата от трилогия на съвременния майстор на фантастичния разказ Дмитрий Глуховски. Годината е 2033. Целият свят е в руини. Човечеството е почти напълно унищожено. Москва се е превърнала в град-призрак, отровен от радиацията и населен с чудовища. Малцината оцелели хора се крият в московското метро – най-голямото противоатомно бомбоубежище в света.

„Най-добре да си остане тайна“ е третата книга от поредицата „Хрониките на Клифтън“ от Джефри Арчър. Започва с въпроса кой ще наследи богатството на семейство Барингтън? Дали ще бъде Хари Клифтън или неговият приятел и зет Джайлс Барингтън? Този път Хари трябва да се бори с няколко злодеи. На лице са машинациите на лейди Вирджиния, съпругата на Джайлс. В допълнение, старият враг на Хари и Джайлс, Алекс Фишер се завръща, за да помогне на Вирджиния и да се противопостави на Джайлс на изборите. Синът на Хари – Себастиан, е въвлечен в престъпен план.

Многократно награждаваният роман на Недялко Славов – “Камбаната”, загатваме като част от предстоящите заглавия на Storytel. “Камбаната”, прочетена от Деян Донков, ще направи своя дебют в каталога на аудиоплатформата на 26 ноември. Може да се докоснете до театралната интерпретация и дебют на Деян Донков като режисьор на 8 декември в 19 ч. в зала 1 на НДК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *