Huawei ще добави опция за инсталиране на приложения в Watch GT 2 и GT 2e

Един от най-успешните модели часовници на Huawei – Watch GT 2 ще получи доста полезно обновление. Става дума за възможността за инсталиране на външни приложения по подобие на Watch GT 2 Pro, съобщава Huawei Central. Подобна опция ще бъде налична и за Watch GT 2e. Това ще стане с нови актуализации, които са в бета тест в Китай. Обновлението ще добави и повече данни за сърдечния ритъм. Засега не е ясно кога новият софтуер ще се появи извън Китай, но се надяваме това да стане скоро.

Huawei Watch GT 2 е базиран на чипсета Kirin A1 и предлага до две седмици издръжливост с един заряд и има безрамков Full-screen дизайн с „Аll-in-one“ 3D стъклената повърхност. 46-милиметровата версия е оборудвана с 1,39-инчов AMOLED сензорен екран с резолюция на дисплея 454 x 454 пиксела, по-широка цветова гама и ултра тънък дизайн.

Ревю: Huawei Watch GT 2

Собственият чипсет на компанията съчетава Bluetooth процесор, звуков процесор и приложен процесор с ултра ниска консумация на енергия, плюс отделен блок за управление на разхода на енергия. При ежедневна употреба 46-милиметровата серия може да работи без прекъсване до 2 седмици.

46-милиметровата серия Watch GT 2 се свързва с мобилни устройства чрез Bluetooth и позволява Bluetooth обаждания. Часовникът също поддържа функция за записване на контакти в самото устройство. Моделът може да съхранява до 500 mp3 песни и директно да ги възпроизвежда.

В спортен режим той е съвместим с 15 спорта. Часовникът прави сърдечен мониторинг, който помага за следенето на брадикардията и сърдечната недостатъчност. Освен когато е в спортен режим, потребителят ще бъде уведомен ако сърдечната му честота е над 100 удара в минута или под 50 удара в минута за период от повече от 10 минути. В допълнение на следенето на сърдечния ритъм смарт часовникът прави мониторинг и при сън. Възможно е и измерването на нивото на кислород в кръвта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *