Идеи за технологични подаръци за баща

Бащите са изключително важни хора за всички нас. И като такива, те заслужават всичко най-добро, което можем да им предложим.

Ето няколко страхотни идеи за технологичен подарък за баща, от които да почерпите вдъхновение.

Мастър клас

Какво подарявате на баща, който вече си има всичко? Класове, преподавани от любимите му знаменитости, разбира се.

С пропуск за пълен достъп до някой мастър клас, той може да се научи как да готви от Гордън Рамзи, как да разказва по-добри вицове от Стив Мартин и много други.

Гравитационно одеяло

От това кой е оставил вратата отворена, докато климатикът е бил включен, до това как отново да се отпуши канала на банята – татковците имат много неща, за които да се притесняват. Така че понякога се налага да се декомпресират – а т. нар. гравитационно одеяло може да помогне на всеки баща да направи точно това.

То е много меко на допир и осигурява точното количество натиск, за да бъде успокояващо, но не и задушаващо. Определено е нещо интересно, което си струва да бъде изпробвано.

Качествени слушалки

Един чифт качествени слушалки са задължителни за често пътуващи хора, тъй като се славят с невероятно шумопотискане, което може дори да заглуши барабана на автомобилен двигател или самолет.

Те също така предоставят чисто аудио, което е идеално, когато баща ви иска да чуе любимия си музикален албум или пък да навакса някои подкаст епизоди.

Масажиращ пистолет

Независимо дали един мъж иска да се възстанови след изтощителна тренировка или просто иска да има своя „лична масажистка у дома“, т. нар. масажен пистолет е повече от отличен подарък.

Електрически тирбушон

Татко ще може да отвори виното си безпроблемно с този подарък. Една елегантна, бързо зареждаща се и безжична отварачка за вино може да извади 30 тапи с едно зареждане.

Всичко, което той трябва да направи, е да натисне един бутон… и той да свърши цялата работа!

Електронен четец

Защо да давате на баща си само една книга, когато можете да му дадете стотици и дори хиляди? В крайна сметка, това е нещото, до което той ще има достъп с Kindle или друг електронен четец.

Добре е да изберете такъв с повече място за съхранение от всички модели, с автоматичен сензор за светлина за лесно четене и с водоустойчива външна част, разбира се.

Изолирани чаши за бира

„Подайте ми една топла бира“ е нещо, което не е казал нито един мъж. Ето защо татко се нуждае от комплект от онези страхотни изолирани чаши, които поддържат напитката му идеално охладена.

Потребителите в мрежата не само харесват това, че чашите запазват напитките им мразовити с часове, но също така им харесва, че стъклото не се изпотява и че всяка от чашите има удобна силиконова дръжка за лесно захващане.

Какво повече би могъл да иска един мъж?

Дигитална рамка за снимки

Понякога всичко, което баща ви иска, е нещо сантиментално и лично. Цифровата рамка за снимки е идеалният подарък за него, защото това означава, че той може да разглежда любимите си снимки от едно устройство.

Докато рамката е свързана към WiFi, баща ви може да се наслаждава на изображенията, които внимателно сте подготвили, през целия ден в офиса или дома си. Ето това е нещо наистина оригинално и стоплящо сърцето.

Електрическа четка за зъби

Помогнете му да се откаже от ръчната четка за зъби с иновативна и електрическа такава.

Тези четки са по-нежни към зъбите и дават по-ярки резултати с течение на времето. Препоръчваме ги заради мощното почистване и многото движения в минута. Освен това акумулаторната четка за зъби е по-добра за околната среда.

Това са само част от технологичните подаръци, които можете да направите на своя любящ баща. Хрумнаха ли ви още идеи?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *