Коледни изненади за клиентите на Теленор

Теленор дава възможност на всички свои клиенти, които подновят или сключат нов договор, независимо от тарифния план, да получат неограничени мегабайти до три месеца. Предложението е валидно през целия празничен декември и до 10 януари включително. Клиентите на оператора, които вземат план Тотал Макс, ще имат възможност да споделят с близък, който също е абонат на компанията, неограничени мегабайти за един месец.

Още изненади очакват клиентите на Теленор в приложението MyTelenor Bulgaria. Там до края на месеца потребителите имат възможност да получат изненади от дигиталната игра на оператора. Всеки ден могат да отворят дигитално „прозорче“, което ще ги отведе до изненада – допълнителни мегабайти, промокодове от различни партньори на Теленор или отстъпки за устройства. Всеки може да избере дали да задържи своя подарък, или сам да се превърне в Дядо Коледа, като го подари на свой близък, който също е клиент на оператора.

Пет поредни игри в MyTelenor приложението дават възможност за отключване на още по-големи изненади и още по-голям шанс за това да превърнете този празничен сезон в незабравим момент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *