Xiaomi вече има официален онлайн магазин в България

Xiaomi вече има официален онлайн магазин в България. От 8-ми декември феновете на марката могат да пазаруват през https://mi-bulgaria.com. В магазина има разнообразни продукти на компанията, включително смартфони, IoT устройства и аксесоари. Закупувайки продукт от онлайн магазина, потребителите ще могат да се възползват от гаранционните условия на артикулите, които стандартно са две години, както и от услугите на оторизирания сервиз на бранда за смартфони.

От Xiaomi са предвидени и много подаръци за потребителите. Първите 100 души, които закупят смартфон от онлайн магазина, ще получат като подарък безжични слушалки Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic. Смартфонът Redmi Note 10 Pro в цвят Gradient Bronze ще бъде намален със 100 лв за първите 40 клиенти, закупили продукта от онлайн магазина. До 20% намаление има за няколко продукта като скутерите Mi Electric Scooter 3 и Mi Electric Scooter Essential. Пречиствателят за въздух Mi Air Purifier 3H също ще е на специална цена.

До 31-ви декември всяка сряда и неделя в онлайн магазина ще се разкрива по един смарт продукт от екосистемата на Xiaomi, който ще бъде с намалена цена, а всички поръчки над 50 лв. ще са с безплатна доставка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *