Онлайн магазинът на Huawei стартира с атрактивни оферти

Споделете публикацията:

От днес Huawei има официален онлайн магазин за България. В него потребителите могат да открият богатото портфолио от продукти на компанията, включително смартфони, таблети, лаптопи, смарт часовници, аудио продукти и дори геймърски монитори, както и много аксесоари.

В онлайн магазина се предвижда специално място за пакетни оферти, които илюстрират добавената стойност на използването на повече от един продукт в екосистемата на Huawei. Освен ексклузивни оферти, huaweistore.bg ще предлага бърза доставка – в рамките на следващия работен ден или максимум до 96 часа след поръчка, гъвкави разплащания с дебитна или кредитна банкова карта Visa, Mastercard, Maestro, чрез наложен платеж или посредством банков превод, и гореща линия за съдействие при извършване на поръчка или възникнали въпроси на тел. +359 2 9731110.

Сайтът на магазина дава достъп и до следпродажбено обслужване с регулярни сервизни оферти и навременна професионална помощ във всякакви ситуации. Специално за старта на магазина клиентите ще могат да открият новопредставените геймърски монитори от серията Huаwei MateView GT в комплект с промо ваучер за покупка на Huawei лаптоп с отстъпки съответно от 100 лв. за 27-инчовия модел и 150 лв. за MateView GT 34“.

Смартфоните nova 8i и nova 9 също идват с ексклузивни оферти – nova 9 се предлага в комплект с оригинален калъф и 1 година застраховка на дисплея на цена от 999 лв, а nova 8i в комплект с интелигентния кантар Huawei Smart Scale 3 и 1 година застрахова за дисплея на цена от 589 лв. Застраховката на дисплея важи за потребители с вече регистрирано Huawei ID, при покупка до края на годината.

Ревю: Huawei nova 9

Сред стартовите оферти могат да се открият още всички часовници от серията Huawei Watch 3 в комплект с Huawei Smart Scale на цени започващи от 609 лв. Сред другите оферти са таблета Huawei MatePad T8 за 179 лв., слушалките с активно шумопотискане FreeBuds Pro за 199 лв. и FreeBuds 4i за 129 лв, 23-инчовия монитор Huawei AD80HW за 199 лв. и много други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.