LG създаде уред за градинарство в домашни условия

Актуализираната концепция на LG за зелен живот ще бъде представена на CES 2022 с нейния свободно стоящ уред за градинарство на закрито, LG tiiun. С новия уред дори най-начинаещите градинари могат да отглеждат зеленчуци, билки и дори цветя от удобството на собствените си домове през цялата година. Решението предлага всички предимства на многофункционална градина без притеснения от вредители или неблагоприятни климатични условия.

Уредът включва два рафта, всеки от които може да побере до шест пакета за семена всичко в едно, заедно с три различни вида комплекти за семена. Потребителите могат да отглеждат едновременно различни растения, само за четири до осем седмици.

Използвайки инверторния компресор на LG, гъвкавата система за контрол на времето прецизно регулира вътрешната температура на tiiun, за да създаде оптимални условия за органичен растеж. Освен че автоматично регулира температурата и светлината, за да имитира естествения цикъл на деня, интелигентната градинарска система на LG доставя вода осем пъти на всеки 24 часа, докато нейната автоматична система за отлив и поливане циркулира идеалното количество влага, за да помогне за трансформирането на семената в здрави зелени и живи цветя.

Вътрешната структура на LG tiiun е проектирана да увеличи ефективността на фотосинтезата, като усилва ефекта на вътрешния LED източник на светлина, за да ускори процеса на отглеждане. Прозрачната врата позволява на потребителите да наблюдават растежа на растенията им, като същевременно осигуряват херметично уплътнение за поддържане на постоянна вътрешна температура и предпазване от досадни насекоми. С мобилното приложение ThinQ на LG потребителите могат да наблюдават целия процес на покълване и от разстояние да проверяват или променят настройките, както и да получават известия, когато резервоарът за вода се нуждае от презареждане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *