Официални изображения на OnePlus 10 Pro

Споделете публикацията:

Въпреки някои очаквания, че OnePlus ще представи днес новия си смартфон флагман OnePlus 10 Pro, компанията само анонсира датата за официалната премиера. Телефонът ще бъде представен на 11 януари в Китай. Освен това обаче бяха споделени и официални изображения на бъдещия модел.

Те потвърждават вече познатата ни от изтекли преди това изображения. Телефонът ще е с голяма квадратна секция на основната камера, в която има три сензора. Отново ще бъдат използвани технологии на Hasselblad, а моделът ще се предлага в черен и зелен цвят.

Засега не са оповестени официално хардуерните параметри на бъдещия флагман, но през изминалите месеци не липсват слухове свързани с тях. Сред очакваните му параметри са чипсет Snapdragon 8 Gen 1, което виждаме и от краткия тийзър, бързо зареждане до 80W жично и 50W безжично, както и 50MP главен сензор.

Екранът може да е същия като при актуалния модел, 6.7” Super AMOLED с резолюция 1440p, но с ново поколение технология LTPO 2.0. Очаква се да има и стандартен модел с по-ниска цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.