Официални изображения на OnePlus 10 Pro

Въпреки някои очаквания, че OnePlus ще представи днес новия си смартфон флагман OnePlus 10 Pro, компанията само анонсира датата за официалната премиера. Телефонът ще бъде представен на 11 януари в Китай. Освен това обаче бяха споделени и официални изображения на бъдещия модел.

Те потвърждават вече познатата ни от изтекли преди това изображения. Телефонът ще е с голяма квадратна секция на основната камера, в която има три сензора. Отново ще бъдат използвани технологии на Hasselblad, а моделът ще се предлага в черен и зелен цвят.

Засега не са оповестени официално хардуерните параметри на бъдещия флагман, но през изминалите месеци не липсват слухове свързани с тях. Сред очакваните му параметри са чипсет Snapdragon 8 Gen 1, което виждаме и от краткия тийзър, бързо зареждане до 80W жично и 50W безжично, както и 50MP главен сензор.

Екранът може да е същия като при актуалния модел, 6.7” Super AMOLED с резолюция 1440p, но с ново поколение технология LTPO 2.0. Очаква се да има и стандартен модел с по-ниска цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *