Oral-B има нова премиум четка със смарт технологии

Oral-B има нова серия смарт четки за зъби, iO Series 10 with iO Sense, която надгражда над предходното поколение, включващо сензор за натиск, OLED дисплей и смартфон приложение за обучение. В новата серия предупреждението за натиск вече може да се види и в зарядната станция на самата четка, което ще е от помощ докато си миете зъбите, а не след това.

Станцията е по-голяма и има дигитален таймер, а дисплеят за натиск е под формата на ринг с шест зони, които представляват съответната зона на устата. Както се и досещате обаче, за да се възползвате от тази функционалност, основата трябва да е включена и да стои в банята ви. Засега няма обявена цена за новия модел.

Междувременно компанията представи още и iO4 и iO5, които са умалени версии на iO модела. И двата модела са със сензори за натиск и въртящи се глави по подобие на премиум серията. iO4 обаче има четири режима за чистене и е без цифров дисплей, а iO5 е с пети режим и вградена AI технология с достъп до напътствия в реално време през приложението. Тези модели ще са с цена около 100 долара в САЩ, като се очакват по-късно през годината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *