Уча.се вече и в AppGallery

Споделете публикацията:

Магазинът за мобилни приложения на Huawei, AppGallery, има ново локално попълнение. Става дума за най-награждаваната образователна платформа в България, Уча.ce, в която има над 23 000 видео урока, теста и преговора с мисловни карти по всички предмети и за всички класове от официалната училищна програма.

Всеки видео урок продължава средно 8 минути и обяснява най-важното от учебния материал на разбираем и интересен език. След всеки урок има тест със специална технология – при грешен отговор ученикът веднага вижда точния откъс от видео урока, с който да запълни пропуските си. Мисловните карти към всяка тема пък помагат на учениците да преговорят и затвърдят знанията си. Потребителите имат възможност да забързват или забавят уроците според своето темпо, както и да подреждат уроците според учебника, по който учат. Така бързо и лесно могат да открият точните видео уроци, тестове и преговори с мисловни карти, които им трябват. А ако учениците имат въпроси по някой предмет, те могат да ги зададат в коментар под видео урока и учителите на Уча.се ще им отговорят.

Освен уроците за училище, в Уча.се има видео уроци по чужди езици, финансова грамотност и предприемачество, логически загадки, както и видеа на най-разнообразни и интересни теми от живота.

Онлайн платформата вече има над 1 000 000 регистрирани ученици, учители и родители и над 85 000 000 изгледани видео урока. А едно от ключовите предимства на Уча.се е възможността за използването на платформата по всяко време и навсякъде от компютър, таблет или телефон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.