Huawei със силно присъствие на Мобилния конгрес в Барселона

Тази година Мобилният конгрес в Барселона се завърна почти в предпандемичен формат, макар и при доста по-малки обеми на място. Отчитаме силно присъствие на форума за Huawei, която има доста солидно представяне с обширна площ с демонстрации на множество потребителски и бизнес продукти и решения. Освен това компанията участва в няколко от специалните събития в рамките на форума.

Имахме възможност да посетим част от демонстрационната площ на Huawei, където компанията излага и някои от най-новите си, наред с вече анонсирани, продукти. Това включва смартфоните nova 9, P50 Pro и P50 Pocket, които са достъпни в България. Освен това посетителите могат да се запознаят отблизо с носимите ѝ устройства, като часовници и слушалки, както и преносими компютри, таблети и монитори.

От компанията дори демонстрират в отделни помещения звуково и визуално изживяване с продуктите си, а и екосистема от умни продукти. Впечатление прави новият таблет MatePad Paper е с 10.3-инчов E-Ink FullView дисплей, захранван от Huawei E-Ink Display Enhancement Algorithm за четене, максимално близко до усещането за хартия. Сред звуковите устройства отличаваме портативната колонка Sound Joy и по-голямата Sound X.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *