Yettel ще приема предварителни поръчки за новия iPhone SE от 18 март

От 18 март Yettel ще приема предварителни поръчки за новия iPhone SE, както и за iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max в новия цвят Alpine Green. Операторът ще продава и обявените преди броени часове нови варианти на iPhone 13 и iPhone 13 mini в зелен цвят. Официалните продажби на устройствата стартират от 25 март.

iPhone SE разполага с подобрения, включително производителността на новия A15 Bionic чип, който е използван и при по-високия клас модели iPhone 13. Новият смартфон на Apple поддържа 5G и има изцяло нова система от камери. Основният сензор на смартфона е 12 MP с бленда f/1,8 и оптична стабилизация на изображението. Новият модел има усъвършенстван софтуерен компонент на камерата, който се справя добре с премахването на шума и други артефакти, осигурявайки високо качество на снимките и видеоклиповете. Предната камера е с резолюция 7MP.

iPhone SE има по-дълъг живот на батерията и подобрена издръжливост. Новото поколение на най-достъпния смартфон на Apple iPhone SE разполага с 4,7“ Retina HD екран, работещ в резолюция 1334 х 750 пиксела и гъстота на точките от 326 ppi и 625 нита яркост.

iPhone 13 Pro и Pro Max и iPhone 13 и 13 mini се отличават с два красиви нови цвята. Те разширяват най-усъвършенстваната досега линия iPhone с елегантния си дизайн, иновативния A15 Bionic чип и невероятно издръжлив панел с Ceramic Shield, усъвършенстван. Смартфоните са напълно съвместими с 5G мрежата на Yettel и разполагат с най-модерната система от камери за зашеметяващи снимки и видеоклипове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *