Започват продажбите на Huawei Watch GT Runner в България

Споделете публикацията:

Най-новият модел от серията GT смарт часовници на Huawei – Watch GT Runner, вече е на българския пазар. Това е първият модел на компанията, ориентиран към професионално бягане. На база на данните от средата и здравните данни на трениращия, той е в състояние да изготви научно-обоснован ефективен тренировъчен план.

Watch GT Runner може да се закупи у нас в мрежата на Yettel, Технополис, Техномаркет, Зора, партньорите на дистрибутора Поликомп и оторизирания онлайн магазин huaweistore.bg, на препоръчителна цена от 579 лева. Повече информация може да откриете на https://consumer.huawei.com/bg/wearables/watch-gt-runner/

GT Runner поддържа технологията за динамично следене на пулса и кислородното насищане на кръвта HUAWEI TruSeen 5.0+, a първата в индустрията разпределена скрита антена и Dual-Band Five-System GNSS позициониране проследяват траекторията на бягане с висока точност.

Сред отличителните черти на продукта са следенето на потенциала за бягане – Running Ability Index (RAI), и тренировъчния план Periodical Science Training Programme. Професионалната тренировъчна система за бягане TruSport предоставя задълбочен анализ, който дава на трениращия нагледни данни за интензивността на тренировката, обема й, времето за възстановяване и други.

Running Ability Index (RAI) дава възможност на потребителите обективно да преценят нивото на подготовката си, например за състезания и маратони. На база на него и на тренировъчното натоварване, заложено в основата на индивидуалната програма (Individual Periodical Science Training Programme), всеки бегач може да постигне максимума в преследване на целите си.

Моделът поддържа свързване с колан за прецизно следене на сърдечния ритъм, а данните могат да се споделят с приложения от други производители през приложението HUAWEI Health.

Материалите от които е изработен включват тяло от подсилени полимерни влакна, а има и керамичен обков и корона от титаниева сплав. Теглото на тялото на часовника е 38.5 г.. Антибактериалната силиконова каишка е с висока водоустойчивост, което спестява притесненията от замърсяване с пот и прах по време на бягане.

Часовникът идва и с ексклузивен циферблат, който показва данни като тренировъчно натоварване, RAI, време за възстановяване и метеорологични данни, а потребителите могат да го персонализират според нуждите и предпочитанията си.

Моделът наследява мощната батерия на семейството смарт часовници на Huawei, като предоставя живот на батерията от 14 дни в smart режим при типична употреба и 8 дни при интензивна употреба. Притежава още вграден барометър и компас, поддържа възпроизвеждане на музика през слушалки или тонколонки и идва с щедро пространство за съхранение на до 500 песни. Захранва се от HarmonyOS 2.1.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *