Дебют на часовниците Xiaomi Watch S1 и слушалките Buds 3T Pro

Споделете публикацията:

Наред с новата си серия смартфони Xiaomi 12, компанията представи и нови носими устройства. Часовникът Watch S1 е най-премиум предложението на компанията досега и идва със сапфирено покритие на екрана и стоманена конструкция с очакваните опции за проследяване на здравословни параметри и тренировки.

Има и S1 Active вариант, който дава същата функционалност, но не с толкова премиум дизайн. Липсват сапфиреното покритие и рамката е метална, но не стоманена. Анонсирани бяха и изцяло безжичните слушалки Buds 3T Pro с ANC.

Новите часовници са с 1.43“ AMOLED дисплеи, сензор за отчитане на пулса, наситеност на кръвта с кислород и проследяване на качеството на съня. Налична е и водоустойчивост 5ATM, както и проследяване на над 117 вида тренировки.

Налична е и двубандова GNSS позиционираща система и опция за Bluetooth разговори през свързания телефон. Освен това се поддържат безконтактни плащания с NFC. И двата чаосвника дават до 12 дни издръжливост с един заряд.

Слушалките Xiaomi Buds 3T Pro са с технология за активно шумопотискане (ANC) до 40dB, адаптивна опция на тази функционалност и пропускащ режим. Те имат по три микрофона и 10-милиметрови говорители с поддръжка за LHDC 4.0. Те имат сертификация IP55 и издръжливост на батерията до 6 часа и до 24 часа със зарядна на кейса. Той се зарежда през USB-C или безжично.

Xiaomi S1 Active и Buds 3T Pro са с цена по 199 долара, а Watch S1 струва 269 долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *