Heineken пуска първата виртуална бира

Heineken пусна първата виртуална бира Heineken Silver ексклузивно в своята виртуална пивоварна в завладяващата дигитална платформа Decentraland.

Специалната мая тип А, която традиционно отлежава в хоризонтални резервоари, е заменена с А-пискели. Класическият хмел, добит от полетата, сега e заместен от двоично кодиран хмел, отгледан от NPS фермери, които не се контролират от играчи. Разбира се, целият виртуален процес на пивоварене се наблюдава от специални виртуални асистенти пивовари на Heineken, дигитализирани заместници на майстор пивоварите.

Виртуалната бира беше представена на специално събитие във виртуалната пивоварна на Heineken, където всички гости научиха за това как се прави бира за секунди, докато се наслаждават на омар и хайвер, създадени чрез пиксели.

За да добави повече вкус към метавселената и виртуалния Heineken Silver, Heineken си партнира с испанския стрийт-арт художник Дж. Демски, който помага за проектирането на отделни части от виртуалния дом на Heineken Silver.

За да посетите виртуалния дом на Heineken Silver посетете: https://play.decentraland.org/?island=Ii7xt&position=-123%2C-82.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *