Мобилното приложение на Yettel прави управлението на дигиталния живот по-лесно

Споделете публикацията:

Очаквано, след ребрандирането на Теленор в Yettel, и приложението MyTelenor прие новото име. То идва с редизайн, в тон с актуалната визия, и с доминиращия зелен цвят, като предлага редица полезни функционалности. Приложението е налично за всички основни платформи съответно в Google Play, App Store и AppGallery.

Чрез него можете лесно да следите месечната си сметка, оставащите ви мобилни данни и минути и да добавяте допълнителни, да плащате фактури и разбира се да се възползвате от допълнителните услуги, предлагани от телекома. Ще откриете промоционални предложения, както и игри с награди.

Приложението предлага общо пет раздела, които са достъпни чрез икони в дъното на екрана. Началният екран дава достъп до параметрите, които са важни на ежедневна база. Това включва наличните мегабайти (и минути, ако са ограничени) от плана Ви с опция за добавяне на допълнителни, текущата сметка, слайдер с актуални предложения и промоции от телекома, лента с достъпните дигитални услуги и връзки към данните за плана ви.

На началния екран можете да откриете и петъчната игра „Петък с Yettel“, която дава възможността всеки петък да опитате късмета си и да спечелите мегабайти и отстъпки от онлайн магазина на Yettel. През март всеки участник автоматично бива включен в томбола и има шанс да спечели един от 10-те специално брандирани Yettel велосипеда.

Вторият раздел е Сметки, където виждате последната си сметка, опция за изтегляне на фактура и историята за последните пет месеца. В раздел Плащания можете да платите текущата си сметка с карта, да заредите предплатен номер и да проследите историята на плащанията си.

В раздел Услуги бързо и лесно управлявате допълнителните функционалности към абонаментния си план, а и други екстри от телекома. Това включва пакети с мегабайти, дигитални услуги (iZZI, HBO Max, Deezer, Bookmate и Капитал PRO), Онлайн защита, застраховка при пътуване в чужбина, роуминг пакети, multiSIM, Е-винетка и Fun call.

multiSIM е сред най-новите услуги на телекома, като чрез нея е възможно използването на един номер едновременно на смартфон и смарт часовник. Така имате основните параметри на тарифния си план като минути и мобилни данни, без необходимост използваните две устройства да бъдат в непосредствена близост.

Последният раздел „Повече“ включва данни за плана ви и устройствата на изплащане, а ако нямате такива имате достъп до актуални оферти. Тук освен това можете да промените паролата си и да видите детайлното си потребление на включените в плана ви услуги. Има и раздел с предложения, който показва актуални смартфон оферти, каталога на компанията, смарт джаджи и предложения за абонаменти. Приложението дава възможност и за намирането на най-близкия магазин на телекома (във версията от Google Play и App Store).

През приложението Yettel е възможно и да подновите абонаментния си план изцяло онлайн, бързо и с няколко клика, без да се налага посещение на магазин или чакане на куриер.

3 thoughts on “Мобилното приложение на Yettel прави управлението на дигиталния живот по-лесно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.