Acronis пусна българска версия на сайта си

Acronis пусна българска версия на своя уебсайт в подкрепа на своите бизнес партньори и потребители – корпоративни и индивидуални – от цяла България. Освен, че информацията за технологиите и решенията на Acronis сега вече е достъпна на български език, сайтът предлага полезни ресурси за организациите-потребители, доставчиците на управляеми услуги и домашните клиенти в страната.

В българския сайт на Acronis те могат да се запознаят с принципите и механизмите на функциониране на интегрираните решения на компанията, базирани на изкуствен интелект, осигуряващи грижи за данните и процесите в организацията: защита от злонамерен софтуер и хакерски атаки, динамично управление на бекъпи с цел светкавично възстановяване на данни и бизнес-процеси, както и централизирано управле-ние.

Успоредно с това българският сайт на Acronis предлага подкрепа за риселърите и доставчиците на управ-ляеми услуги, които искат да осигурят на своите клиенти киберзащита. Той помага на партньорите с насоки да постигнат предотвратяването на загубата на данни при своите клиенти и да осигурят непрекъснатост на работата на клиентските организации.

Доставчиците на услуги могат да разширят своите съществуващи услуги с усъвършенстваните пакети за виртуална защита от Acronis. Успоредно с това експертите от партньорските структури могат да получат достъп до редица технически и маркетингови ресурси, чрез които да улеснят работата на своите клиенти – например уебинари, ръководства, анализи на конкретни казуси и др.

Индивидуалните клиенти също са на фокус в новия, български сайт на Acronis. Домашните потребители могат да намерят в българския сайт на компанията разширена информация за решенията на Acornis за домашен офис. Налице е и помощ за боравене с продукта като достъп до фирмената база знания и връз-ка към дискусионните форуми на Acronis.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *