Huawei подготвя открито събитие с Ивет Лалова – Huawei Spring Run

Споделете публикацията:

Във връзка с премиерата на новия смарт часовник Huawei Watch GT Runner, насочен към любителите на бягането, Huawei организира отворено за всички събитие на 9 април (събота), от 11 часа, на стадиона на Националната спортна академия „Васил Левски“ (НСА в Студентски град). Специален гост и основен участник в събитието ще бъде една от най-обичаните спортни звезди и символ на бягането в България– Ивет Лалова.

В рамките на събитието Ивет Лалова ще сподели личен опит и идеи как да започнем, как да тренираме според формата си, и колко е важна не само правилната тренировка, а и следенето на резултатите от нея, включително показателите на организма, дългосрочния прогрес и много други. Всички участници могат да се включат в общата дискусия, а след това ще имат възможност и за лична среща с Ивет Лалова в Meet&Greet зона, където могат да получат личен съвет, усмивка и разбира се – автограф.

Междувременно всички участници ще могат да разгледат новите смарт часовници под звуците на приятна музика, и с леко подкрепление с храни и напитки.

Накрая всеки, който желае, може да направи обиколка на стадиона, водена от Ивет Лалова, разбира се с багане. И също така всеки, посетил събитието, може да участва в томбола за един Huawei Watch GT Runner, изтеглен от Ивет Лалова.

Новини за събитието HUAWEI Spring Run с Ивет Лалова можете са следите и във Facebook събитието на адрес https://www.facebook.com/events/5082947861743650/, а Ивет Лалова и Huawei ви очакват на 9 април (събота) от 11 часа на стадиона на Национална Спортна академия „Васил Левски“ в Студентски град.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.