Panasonic с нова серия самобръсначки с 6 ножчета

Panasonic представи серията 900+, първата си самобръсначка с 6 ножчета, съчетаваща японска технология за ножчетата и ултра бърз линеен електродвигател.

Проектирана за справяне с по-дълги и плътни бради, самобръсначката от новата серия 900+ отрязва до 80% от всички косъмчета само с едно преминаване. Серията 900+ се предлага в две различни конфигурации: ES-LS6A, която представлява самата самобръсначка и ES-LS9A, която включва също и специална станция за почистване и зареждане.

Серията 900+ е първата самобръсначка на Panasonic с 6 ножчета, от които 2 повдигащи ножчета, 2 завършващи ножчета и нови 2 ножчета за дебела брада, покрити с титан и проектирани да загребват и улавят дългите, полегнали косми, намиращи се в зоните на челюстта и около врата.

Изработени от същата висококачествена неръждаема стомана, използвана за направата на японските мечове, ножчетата на Panasonic са нано-заточени на 30 градуса, оформяйки ъгъл, който държи остриетата близо до корените на космите.

Преди спедиция, всяко вътрешно ножче се инспектира и маркира с датата на производство и номера на партидата. Новата самобръсначка от серията 900+ е оборудвана и с изскачащ тример, позволяващ подстригване преди бръснене и детайлно оформяне.

Всяка самобръсначка от серията 900+ на Panasonic е оборудвана с линеен електродвигател. Използвайки технология “маглев” с най-силните магнити в света, той е способен да извършва 84 000 напречни режещи движения в минута. Електродвигателят е интегриран в главата на самобръсначката и задвижва директно вътрешните ножчета с висока скорост.

Самобръсначката от серията 900+ поддържа свръхбързата си скорост, дори когато зарядът на батерията се изчерпва.

Гъвкавата глава се движи в 10 посоки (напред и назад, наляво и надясно, нагоре и надолу, завъртане и плъзгане), докато новите механизми на плаващите ножчета се движат в 12 посоки (всичките 6 ножчета имат възможност за вертикални и хоризонтални движения).

По-персонализирано бръснене с помощта на сензорна технология

Всяка брада е различна и серията 900+ използва най-ефективната технология на Panasonic със сензор за брада. Сензорът отчита плътността и дебелината на брадата 220 пъти в секунда и регулира мощността на електродвигателя 14 пъти в секунда, персонализирайки всяко бръснене, като се приспособява към уникалните контури на лицето, дебелината и плътността на брадата на всеки отделен човек.

В дръжката е интегрирана светодиодна индикация, която показва състоянието на батерията и самобръсначката от един поглед.

Конфигурацията ES-LS9A също така включва и компактна станция за автоматично почистване и зареждане, която почиства и зарежда самобръсначката след употреба автоматично, с натискане на един бутон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *