Yettel започва продажбите на новия Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G

От днес в Yettel започват продажбите на един от най-новите смартфони на Xiaomi – Redmi Note 11 Pro 5G 128GB. Като част от актуалната серия на компанията, апаратът предоставя мощни характеристики.

Redmi Note 11 Pro 5G 128GB се отличава със своя 108MP основен сензор, позволяващ правенето на снимки с висока разделителна способност и реалистични детайли. Основната камера използва технология за комбиниране на 9 пиксела в 1, както и Dual native ISO за предоставяне на невероятни изображения с по-висок динамичен обхват и цветова производителност с отлични резултати дори при слаба светлина.

Ревю: Redmi Note 11 Pro 5G

Освен това в комбинацията от камери апаратът предлага 8MP сензор със 118-градусов ъгъл на заснемане, както и 2MP макро камера, която може да улавя фини детайли отблизо. Селфи камерата на модела е 16MP и може да заснема ясни и естествено изглеждащи кадри.

С висока честота на опресняване до 120Hz и честота на дискретизация до 360Hz Redmi Note 11 Pro 5G 128GB подобрява екранното изживяване с по-плавни анимации и преходи без забавяне, като същевременно регистрира по-прецизни докосвания с пръст. Дисплеят е 6,67-инча FHD+ AMOLED DotDisplay и осигурява по-живи цветове и детайли, като същевременно достига до 1200 нита, за да гарантира яснотата на екрана дори при ярка дневна светлина.

Redmi Note 11 Pro 5G 128GB се задвижва от новия осемядрен процесор Snapdragon 695, който предлага 5G свързаност в мрежата на Yettel и превъзходна производителност, благодарение на 6nm технология на ниво флагман и тактова честота до 2,2 GHz, в комбинация с графичен ускорител и до 6 GB RAM.

Смартфонът притежава батерия с голям капацитет от 5000mAh и 67W турбо зареждане на флагманско ниво, с което само за 15 минути от пълно изтощение се достигат 50% заряд. Сред предимствата на модела е и наличието на 3,5 жак за слушалки, както и на странично разположен сензор за пръстови отпечатъци.

Redmi Note 11 Pro 5G 128GB се предлага с абонаментните планове на Yettel на цени от 18,99 лв. месечно на лизинг и 359,99 лв. в брой с Тотал Макс 39.99 и двугодишен договор. Тотал Mакс осигуряват максимално дигитално изживяване и достъп до първокласната мрежа на Yettel, сертифицирана с пет поредни отличия за качество Best in Test от независимата организация umlaut. Те предлагат неограничено количество включени мегабайти, неограничени минути към всички национални мрежи и в роуминг в зона ЕС, както и достъп до множество допълнителни услуги.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *