Бърз трансфер на средства от карта към карта

Банковият пазар се стреми да се дигитализира и това е видно от бързонарастващия брой на предлаганите електронни услуги от банките. Поредната добра новина този път идва от Райфайзенбанк България – преводът от дебитна или кредитна карта към друга карта е вече възможен благодарение на нова услуга, която банката предоставя на своите клиенти. А още по-добрата новина е, че получател може да бъде всяка карта, издадена от българска банка.

Преводът може да бъде осъществен за няколко секунди по всяко време на денонощието, само с няколко клика в дигиталния портфейл RaiPay. Р2Р услугата е без аналог на българския пазар, като не е нужно получателят да ползва RaiPay.

„Продължаваме да създаваме удобства за нашите клиенти като въвеждаме иновации и развиваме функционалностите на дигиталните ни продукти. RaiPay вече не е просто дигитален портфейл, а хъб за дигитално ползване на средствата. С него може да се плаща безконтактно само с телефон в магазина, да се потвърди плащане с пръстов отпечатък при пазаруване в интернет, да се следи наличността и трансакциите по карти в банката, а вече и да се правят преводи по карта, дори и към клиенти на други български банки. Лесно, бързо, удобно и уникално за българския пазар“, казва Мариела Атанасова, директор Индивидуално банкиране в Райфайзенбанк (България).

Бързите преводи по карта лесно ще намерят приложение в ежедневието ни, независимо дали трябва да си поделим сметка в заведението, да разделим пари за общ подарък или трябва да върнем пари назаем.

До края на юни всички преводи към карта чрез RaiPay са без такса. От банката обещават безплатни преводи и след този период, ако картата на получателя е издадена от Райфайзенбанк.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *