Xiaomi подарява слушалки Buds 3 при покупка на Xiaomi 12 и 12 Pro

Xiaomi стартира специална промоция за феновете на бранда – „Купи смартфон Xiaomi 12 или Xiaomi 12 Pro + безжични слушалки Xiaomi на цената на смартфона”. Първите 200 потребители, които закупят смартфон от най-новата серия на бранда – Xiaomi 12 или Xiaomi 12 Pro – от участващите в промоцията партньорски магазини, регистрирали се на www.xiaomi-bulgaria.bg/promotion и отговарящи на условията на промоцията, могат да получат безплатно безжичните слушалки Xiaomi Buds 3.

Ревю: Xiaomi 12

От днес стартират и продажбите на Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro. В промоцията участват смартфоните, закупени от всички магазини на “Техномаркет”, “Технополис”, “Зора”, “Виваком”, “Yettel” и “А1” в България, техните онлайн магазини, както и магазина на Xiaomi в Paradise Center София, ниво 0 и онлайн на mi-bulgaria.com.

Промоцията стартира на 11.04.2022 г., като потребителите трябва да се регистрират на www.xiaomi-bulgaria.bg/promotion до 15.05.2022 г. В регистрационната форма е необходимо да се попълнят лични данни, да се прикачи касова бележка или фактура от покупката и да се отбележи IMEI на телефона – той е изписан на кутията на устройството и може да се провери и на самия смартфон, като се набере *#06#.

Потребителите, които закупят Xiaomi 12 или Xiaomi 12 Pro, могат да се възползват от 3 месеца YouTube Premium на стойност 0.00 лв. Предложението важи за нови потребители и може да бъде анулирано по всяко време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *