Световният ден на изкуството с акцент върху домейна .art

На 15 април светът отбелязва Световния ден на изкуството (World Art Day). На този ден е роден Леонардо да Винчи, а самият той е избран за символ на мира, свободата на изразяване и толерантността.

По случай празника тази година най-голямата българска хостинг компания СуперХостинг.БГ предоставя възможност на своите настоящи и бъдещи клиенти да закупят творчески .art домейн при много добри преференциални условия.

Разширението .art прави уникални имената на уебсайтове, поставяйки акцент върху изкуството и културата. Така, само с един поглед, потребителите ще се ориентират, че става въпрос за артистичен сайт или креативен бизнес. В световен мащаб над 200 000 марки, институции и творци вече са се присъединили към общността на .art домейните, информират от българската хостинг компания. Все по-често срещана и в България тенденция е артистите да залагат на личния брандинг, регистрирайки домейн със своето име, фамилия и окончание .art накрая.

Голям брой артисти и проекти в областта на изкуството до сега развиваха своята дигитална идентичност само в социалните мрежи. През последните години обаче правилата в социалните мрежи се променят почти светкавично и човек никога не може да има пълен контрол върху публикуваното в тях. Когато става въпрос за уебсайт обаче, собственикът е единственият, който решава как, кога и какво да представи. Уебсайтът с домейн .art може да бъде всичко – входна точка за всички акаунти в социалните медии, онлайн портфолио, пазар, който генерира поток от приходи или страхотно име за NFT проект.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *