Xiaomi Spring Week 2022 – специални оферти през месец април

Споделете публикацията:

Xiaomi даде старт на Xiaomi Spring Week. По време на кампанията феновете на бранда ще могат да се възползват от специални намаления в оторизирания магазин на Xiaomi в град София в Paradise Center, ниво 0, както и в официалния онлайн магазин на Xiaomi – https://mi-bulgaria.com. Сред предложенията са някои от най-новите смартфони на бранда, AIoT продукти от портфолиото на Xiaomi, както и бъндъл оферти.

Кампанията Xiaomi Spring Week ще предложи на потребителите и 50% отстъпка на услугите за ремонт на смaртфони в оторизирания сервиз на бранда. От промоцията може да се възползва всеки потребител с Xiaomi смартфон, закупен от официалните канали за продажби на Xiaomi (онлайн или офлайн) в рамките на ЕС.

Офертата е за 50% отстъпка от таксите за труд (без разходите за резервни части, които се поемат от потребителите) и важи само за продукти, които не са в гаранция. Пълните условия на сервизната промоция може да прочетете тук – https://www.mi.com/global/service/support/warranty/bg.html

В магазина на Xiaomi в Paradise Center и онлайн има и уикенд промоции в периода 15.04.2022 г. – 17.04.2022 г. и специални предложения, валидни до края на месец април.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *