Lift е новата вертикална ергономична мишка на Logitech

Logitech представи вертикалната ергономична мишка Lift – безжична мишка, проектирана за комфорт и по-малко натоварване на ръката. Дизайнът с естествени извивки пасва на малки и средни по размер ръце и идва в три цвята: розов, бял и графитен. В графитен цвят се предлага и версия за работещите с лява ръка на пазарите в Северна Америка и Европа.

Lift е последното допълнение към Ergo серията на Logitech с подход на компанията към продуктовия дизайн и преживявания с фокус към хората и на базата на научни данни. Вертикалната ергономична мишка Lift е създадена след няколко кампании тестове с потребители, включително в Logitech Ergo Lab и носи знака на одобрение на водещи институции по ергономия.

Сред чертите ѝ са меките гумени захвати на и подложка за отмора на палеца. 57-градусовият вертикален дизайн дава на потребителите, използващи дясна и лява ръка, релаксиращ захват и отнема напрежението от китката, докато позволява по-естествена поза на долната част на ръката.

Използване е и тих скрол с магнитна технология, SmartWheel. Lift може да бъде свързана и безжично с Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPadOS и Android операционни системи посредством Bluetooth Low Energy или USB приемник Logi Bolt. С помощта на Logitech Flow е възможно прехвърлянето на информация между 3 устройства с различни операционни системи.

Част от пластмасовите части на Lift са изработени от рециклирана пластмаса (PCR) – 70% за графитената и 54% за розовата и бялата. PCR програмата на Около 65% мишките и клавиатурите в обширното портфолио на Logitech включват някаква част PCR пластмаси и новите продукти също ще използват такива, където е възможно.
Всички продукти на Logitech, включително Lift, са сертифицирани като въглеродно неутрални.

Вертикалната ергономична мишка Lift ще бъде налична през април 2022 г. на Logitech.com, а до няколко дни и в ритейл веригите в страната. Препоръчителната крайна цена на мишката Lift е 150 лв. с ДДС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *