Sony LinkBuds S са компактни и включват ANC

Споделете публикацията:

Sony представи нов модел изцяло безжични слушалки, LinkBuds S, които се очакват към края на май с цена 400 лв. Те включват технология за активно шумопотискане, като имат и режим за пропускане на околния шум. За разлика от първия модел, LinkBuds, тук дизайнът е с по-традиционен и „затворен“ дизайн.

Те наподобяват повече на WF-1000XM4 и WF-C500, но са доста по-компактни и би трябвало да са по-удобни за носене за по-продължително време. От компанията ги определят като най-малките и леки TWS слушалки с шумопотискане и hi-res звук. Налична е и сертификация IPX4, което означава, че те издържат при изпотяване и леко намокряне.

Разчита се на 5-милиметрови говорители и процесор Processor V1, какъвто има и в WH-1000XM5. LinkBuds S поддържат high-res звук с LDAC кодек и DSEE Extreme. Предвиден е и режим с ниска латентност за гейминг, като японците си партнират с Niantic за добавяне на пространствен звук и следене на движенията на главата в мобилната AR игра Ingress.

Налична е и интересна функционалност наречена Auto Play. Чрез нея автоматично се стартира или възобновява плейбека в зависимост от дейността ви. Тя обаче е с редица ограничения. При разговори се използва технологията Precise Voice Pickup за оптимално управление на микрофоните. На микрофоните има и специално покритие срещу вятър.

Новите слушалки дават до 6 часа издръжливост с един заряд на батериите при включен ANC. Чрез батерията в кейса се добавят още до 14 часа. Поддържа се технология за бързо зареждане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.