Младият Оби-Уан Кеноби влиза във Fortnite

Още един основен герой от вселената на Междузвездни воини (Star Wars) ще бъде спуснат на острова на Fortnite. Става дума за Обу-Уан Кеноби, който ще се появи във Fortnite Item Shop на 26 май, часове преди премиерата на едноименния сериал по Disney+.

Освен възможността да играете като легендарния майстор Джедай, ще можете да вземате и свързани визуални добавки, включително Jedi Interceptor глайдер. Те ще се продават отделно или като част от пакет, включващ и екран за зареждане с героя.

ще имате възможност да спечелите екипа и back bling и по-рано, ако се включите в Obi-Wan Kenobi Cup. Това са две събития, които ще се проведат в неделя и ще включват светлинни мечове и пушки E-11.

Сериалът със шест епизода ще дебютира по Disney+ на 27 май, като в ролята на джедая се завръща Юън Макгрегър, а Хейдън Кристенсен ще е Дарт Вейдър. Epic Games и Lucasfilm работят съвместно от няколко години и включват герои от Междузвездни воини във Fortnite. Сред тях са Боба Фет, Мандалорецът, Юурмовак, Кайло Рен и др.

Информация от Epic Games

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *