Yettel с 20% отстъпка на смарт джаджи от Samsung

До края на месец май Yettel предлага отстъпка от 20% за множество умни устройства на Samsung, част от портфолиото на мобилния оператор. От намалението могат да се възползват всички бъдещи и настоящи клиенти на Yettel.

В отстъпката участват редица модели на Samsung, като сред най-атрактивните са смарт часовниците от серията Galaxy Watch4. Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic разполагат с по-големи дисплеи и разширена вътрешна памет спрямо предишното поколение. Това са първите модели от компанията, оборудвани с 5nm процесор. Благодарение на 16GB вътрешна памет има място както за приложения, така и за музика и снимки, които са защитени от Samsung Knox.

Часовниците разполагат с BioActive сензор, който е с по-малък и по-компактен дизайн и същевременно по-прецизен в отчитането на резултатите. Това са и първите смарт часовници, снабдени с новата операционна система Wear OS Powered by Samsung, която е резултат на колаборацията между Samsung и Google.

Galaxy Watch4 BT вариант с размер 40мм може да бъде закупен на цена 323,69 лв. в брой или за 13,39 лв./месец при сключен договор за лизинг, а LTE вариантът с размер 40мм – 416,49 лв. в брой или 17,19 лв./месец – отново с договор за лизинг.

Galaxy Watch 4 Classic BT вариант с размер 46мм може да бъде закупен на цена 509.99 лв. или за 20.99 лв./месец при сключен договор за лизинг, а LTE вариантът с размер 46мм – 587,99 лв. в брой или 24,19 лв./месец – отново с договор за лизинг.

Сред намалените продукти можем да видим и три варианта на безжични слушалки Samsung. Едни от тях са и новите Galaxy Buds2. Те са най-малките и най-леките слушалки на Samsung досега и се отличават с комфортна ергономична форма и технология за активно шумопотискане. Цената им е 212,49 лв. в брой или 10,49 лв./месец при сключен договор за лизинг.

Намалена е и фитнес гривната Galaxy Fit2, която в момента струва само 67,99 лв. Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *