Huawei в партньорство със Skyscanner през Petal Search

Huawei дава достъп на своите клиенти достъп до множество опции за полети, хотели и коли под наем чрез Petal Search, благодарение на партньорството си със Skyscanner, компания, която предоставя информация за всякакви пътувания.

Партньорството позволява на потребителите да сравняват множество опции, преди да бъдат автоматично насочени към сайтове за резервации. Petal Search предоставя препоръки и идеи в туристическия си канал като акцентира върху оферти за запомнящи се преживявания при пътуване. Сайтът за пътувания е достъпен чрез мобилното приложение Petal Search, налично в AppGallery, в уеб версията на Petal Search, HUAWEI Assistant или с плъзгане надолу по екрана на смартфоните Huawei.

Скорошни данни от проучване на Skyscanner разкриват, че 86% от пътуващите са склони да похарчат същите пари и дори повече, отколкото преди пандемията, като половината дори харчат повече. Търсенето на пътувания се засилва в много региони по света, като глобалните обеми на търсене са нараснали с 20% само през месец март в сравнение с февруари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *