SQUID с интеграция в браузера на Huawei

SQUID, в партньорство с HUAWEI, предоставят подбрани и персонализирани услуги на началната страница на Huawei Browser. Потребителите могат също така да избират между разрастващите се категории, варирайки от Бизнес до Лайфстайл. Браузърът на HUAWEI е инсталиран на всички телефони на марката и също така може да бъде изтеглен на всички Android устройства в Google Play Store, с името Petal Browser.

Потребителите могат също да навигират менюто в горната лента избирайки между различни категории, като спорт, забавление, наука и технологии, подкаст и много други. Най-новите категории са Финанси и Лайфстайл.

В категория Финанси потребителите могат да намерят потребителски новини както и събития, трендове касаещи компании, мнението на различни световни лидери, потребите организации, индустриален сектор и много други. В категорията Лайфстайл читателите могат да намерят вдъхновение за здравословен начин на живот, пътешествия, мода, интересни статии и видеа от вдъхновяващи хора, готови да споделят опита си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *