Disney+ вече и в България

Disney+, стрийминг услугата от The Walt Disney Company, стартира в България днес. Цената ѝ е 7.99 евро на месец или 79.90 евро за годишен абонамент. Чрез нея получавате достъп до над 900 филма, повече от 600 сериала и 180 ексклузивни оригинални продукции от Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic и други. Disney+ стартира в България като услуга без превод на български език.

Потребителите ще получат възможност за едновременен стрийм на до 4 устройства, неограничено изтегляне на съдържание на до 10 устройства, IMAX Enhanced режим за определени заглавия и възможност за добавяне на до 7 различни профила. Родителите ще могат да създават детски профили, така че децата им да имат достъп до подходящо за възрастта им съдържание. Disney+ предлага и функция за групово гледане (Groupwatch feature), която позволява виртуално споделено гледане за до 6 души.

Услугата е достъпна на разнообразие от мобилни и connected TV устройства (устройства, позволяващи стрийминг на видео съдържание), включително iPhone и iPad и Android смартфони и таблети; Desktop и Web; гейминг конзоли Sony PlayStation и Microsoft Xbox; стрийминг медия плейъри Apple TV и Chromecast; Amazon Fire TV, Amazon Fire Tablet; Android, Sony, Samsung и LG смарт телевизори и други.

Всяка година повече от 100 нови филма, сериала и развлекателни програми ще бъдат добавяни към Disney+, а най-новите заглавия ще пристигат директно от киното. За първи път феновете в България ще имат достъп до цялото съдържание на Star Wars, събрано на едно място. Абонатите ще могат да се насладят на „Obi-Wan Kenobi“ и двата сезона на „The Mandalorian“. Освен това Disney+ ще бъде домът и на цялата Скайуокър сага – от 1-и до 9-и епизод на „Star Wars“ („Междузвездни войни“).

Още при старта на услугата феновете на супергерои ще имат достъп до 55 филма от Marvel Studios, включително и номинирания за Оскар „Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings“ („Шанг-Чи и легендата за десетте пръстена“), както и „Eternals“ („Вечните“), „Avengers: Endgame“ („Отмъстителите: Краят“) и „Captain Marvel“ („Капитан Марвел“). Disney+ ще предложи и повече от 60 сериала на Marvel, сред които „Moon Knight“, „Loki“ и „WandaVision“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *