moto g62 5G залага на голям екран и чип от ниския среден клас

Motorola разширява серията си moto g с нов модел в средния клас, а именно moto g62 5G, който ще се предлага и от трите оператора у нас. Устройството има 6,5” Full HD+ с честота на опресняване до 120 Hz.

Телефонът използва чипсет Snapdragon 480+ 5G с до 6GB RAM и 128GB памет за файлове, както и 5000 mAh батерия. Освен това има стерео високоговорители с Dolby Atmos. Налични са 16MP селфи и тройна основна (50MP + 8MP + 2MP) камери. mоto g62 5G идва с най-новата версия на Android 12 с My UX.

moto g62 5G се предлага и в Business Edition с препоръчан сертификат за Android Enterprise. Бизнес потребителите имат възможност за още по-голяма защита с допълнителен софтуер и актуализации на сигурността за 4 години , както и за сертификати от правителствено ниво, като FIPS 140-2. Motorola си партнира със Zimperium, един от световните лидери в мобилната сигурност, за да предложи Moto Threat Defense. Това представлява водеща в индустрията защита, базирана на изкуствен интелект срещу възникващи мобилни заплахи.

ThinkShield за мобилни устройства предлага още по-голяма сигурност чрез изграждане на верига за защита и допълнителни сертификати и решения за сигурност. Това спомага за опазване на потребителските данни от злонамерен софтуер, фишинг атаки и други заплахи, поддържайки информацията на устройството по-безопасна и сигурна.

Мoto g62 5G ще бъде наличен в трите мобилни оператора в страната, като цената ще зависи от договорения тарифен план. Той се предлага в Midnight Gray и Frosted Blue.

One thought on “moto g62 5G залага на голям екран и чип от ниския среден клас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *