Какво ново в Storytel през юни (2022)

През юни Storytel предлага редица нови заглавия. Сред тях е книгата на Георги Господинов „Времеубежище“, предложен за номинация за Нобелова награда за литература. „Човек е направен от това, което изрича“ казва той през 2014 г. и днес е най-награждаваният и превеждан български писател на XX век – негови творби има на повече от 20 езика. Романът е прочетен от Владимир Пенев.

Други интересни заглавия за лятото са „Вино от глухарчета“ и „451 градуса по Фаренхайт“ от Рей Бредбъри, най-новата Storytel Original поредица „Оргазъм за ушите“, „Момичето, което бях“ от Джоджо Мойс, „Ваканция в Тоскана“ от Сюзън Елизабет Филипс, „Тялото: Наръчник за употреба“ от Бил Брайсън и „Часът на чудовището“ от Патрик Нес.

Освен всички творби, юни носи и възможности за регистрация в аудио платформата. През целия месец всички нови потребители на Storytel могат да активират план Unlimited на половин цена за първите 4 месеца.

Припомняме и други актуални заглавия, които вече са в приложението: „OneCoin: Жената, която измами света“, “Всичко е прецакано” от Марк Менсън, прочетена от Митко Павлов, “Тревожни хора” от Фредрик Бакман, “Четирите споразумения” от Дон Мигел Руис, “Разчупете навика да бъдете себе си” от Джо Диспенза, “5-секундното правило” от Мел Робинс, “Принципи” от Рей Далио.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *