Xiaomi и Kaufland в дългосрочно партньорство

Xiaomi и Kaufland България обявиха старта на своето сътрудничество. То е ексклузивно и дългосрочно за двете компании и ще включва поредица от предложения. Първото от тях е за лоялните клиенти, притежатели на Kaufland Card.

Различните съвместни кампании до края на годината ще предложат широка гама продукти, включително и тематични продукти за първия учебен ден и Коледа. В рамките на 6 седмици, до края на месец юли, всички клиенти на Kaufland България, регистрирали своята Kaufland Card, ще се възползват от ексклузивни цени на 11 смарт уреда Xiaomi като активират определен брой точки от своите карти за лоялност.

Разнообразието от продукти, включени в първата обща кампания на двете компании включва от безжични слушалки и рутер, през смарт гривна и електронен кантар, до охранителна камера, пречиствател за въздух, вертикална прахосмукачка или прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване. За първи път в Kaufland България ще се предлагат и електрически скутери и Air Fryer с иновативен дизайн.

Различните артикули на Xiaomi ще могат да се купуват с различен брой точки за активиране на купона с промоция от Kaufland Card, като за всяка покупка на стойност от 5 лв. клиентите на Kaufland България получават 1 точка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *