Sony вече има геймърски слушалки и монитори

Sony има отлични безжични слушалки, както TWS, така и такива обхващащи цялата ушна мида. В качеството на втория тип имах възможност да се убедя и лично в последните няколко поколения на WH-1000MX. Сега компанията навлиза и в гейминг сегмента на този тип аксесоари със специализирани слушалки и монитор в серията Inzone.

Гейминг слушалките в серията Inzone са три, H3, H7 и H9. Всички те предлагат 360-градусов пространствен звук и висококачествен микрофон. Освен това се поддържат до 40 часа с един заряд на батерията и бързо зареждане за H7 и 32 часа за H9. Последният има и светлинни ефекти.

H9 има меко кожено покритие на наушниците, по подобие на WH-1000XM5, което позволява и по-ефективно изолиране. H3 и H7 от друга страна са с меко пластмасово покритие. Технологията за активно шумопотискане при H9 има и режим за околен шум. Микрофонът може да бъде повдигнат за деактивиране и в свалена позиция за активиране.

Цените започват от 100 евро за Inzone H3, преминават през 250 евро за H7 и достигат до 300 евро за H9.

Гейминг мониторът е в два варианта Inzone M3 и M9, като M9 предлага 4K резолюция до 144 херца честота на опресняване, а при M3 честотата е до 240 херца. Към това има и латентност 1 милисекунда GtG, като са използвани IPS панели.

Inzone M9 поддържа още DisplayHDR 600 с пикова яркост до 600 нита, използва технология Full Array Local Dimming и покрива над 95% от цветовата гама DCI-P3. И двата модела поддържат възпроизвеждането на 1.07 милиарда цвята.

Има и ексклузивни функционалности за PlayStation 5, включително Auto HDR Tone Mapping и Auto Genre Picture Mode. Освен това потребителите могат да разчитат на Gaming Assist възможности при гейминг. Моделите поддържат и автоматично KVM превключвател и имат триножник за стойка.

Наличен е голям набор от портове, включително DisplayPort 1.4, 2 х HDMI 2.1, USB-C, USB-B, 3 х USB-A и 3.5 мм жак. Налични са още 2 х 2W говорители, тънки рамки, покритие против отблясъци и сертификация от TUV Rheinland.

Цената на Inzone M9 е 1100 евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *