Yettel предлага Huawei nova Y70 в комплект с Band 7 и 6 месеца застраховка на екрана

Споделете публикацията:

Дни след официалната му премиера, Yettel предлага на всички свои бъдещи и настоящи клиенти новия Huawei nova Y70. Цената на смартфона е 229,99 лв. в брой, или 11,99 лв. на месец с Тотал Макс 39.99 и договор за 24 месеца. На тази цена до 14 август клиентите могат да получат и смарт гривната HUAWEI Band 7 с редица фитнес функции, както и допълнително 6 месеца спокойствие за теб и твоя телефон:

• Големият екран е в сигурни ръце – 6 месеца застраховка на екрана от Huawei*
• Право на 1 ремонт, без да задаваме въпроси
• Автоматична активация след включване на устройството към мрежата за данни

Моделът има батерия с капацитет 6000mAh в комбинация с интелигентна технология за пестене на енергия. Освен това се поддържа технология за бързо зареждане до 22.5 вата и има 13-слойна система за защита, както и модернизирана електрохимична система за подобряване на безопасността при зареждане, както и жизнения цикъл на батерията.

nova Y70 може да идентифицира и изключи консумацията на енергия от приложения, които не са използвани от потребителя и не са базови. Според компанията, устройството може да се зарежда два пъти седмично. Телефонът може и да зарежда други устройства.

Отвъд това той има 6.75-инчов дисплей с резолюция HD+, съотношение на екрана към тялото от 90.26% и капковиден прорез за 8-мегапикселова селфи камера. Телефонът използва неназован чипсет в комбинация с 4GB RAM и 128GB разширяема памет. Използвана е EROFTS технология за супер компресиране на файлове, а освен това се поддържа виртуален 9.1-канален звуков ефект, който внася 3D ефекти към звука. Основната камера е тройна и включва 48MP (f/1.8 бленда) сензор, 120° 5MP ултраширокоъгълен и 2MP за портретен ефект.

В софтуерно отношение е използвана EMUI 12, която е базирана на Android и очаквано липсва поддръжка за услугите и приложенията на Google. Налични са поддръжка за интерфейса Super Device, MeeTime за разговори с до 12 участника и Easy Mode.

От своя страна смарт гривната Huawei Band 7 се отличава със стилен и тънък дизайн, както и възможност за 14 дни работа с един заряд на батерията. Моделът разполага с 96 различни режима за тренировка и поддържа автоматично наблюдение на SpO21 и сърдечен ритъм благодарение на хардуера HUAWEI TruSeen 4.0.

*6-месечната Застраховка на екрана („Кампанията“) за HUAWEI nova Y70 се предоставя от HUAWEI Consumer Business Group България („HUAWEI“), подразделение на „Хуауей Технолоджис България“ ЕООД, гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 115 Г, сграда Мегапарк, ет. 13. Тази кампания се провежда от 1 юли 2022 г. до 30 септември 2022 г. От 1 юли 2022 г. до 30 септември 2022 г. отговарящите на условията потребители на смартфони HUAWEI Y70 получават 6-месечна Застраховка на екрана за своето устройство. Клиентът автоматично получава достъп до промоционалния период на застраховката с първата активация на устройството. Повече информация вижте на: https://consumer.huawei.com/bg/support/6-months-screen-protection/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.