Huawei nova Y70 дебютира у нас в комплект с фитнес гривна и застраховка на екрана

Новото попълнение в смартфон семейството на Huawei – HUAWEI nova Y70, вече е наличен на българския пазар и до 14 август 2022 година се предлага в пакет с най-новата смарт гривна на компанията – Huawei Band 7, и 6-месечна застраховка на дисплея, на препоръчителна крайноклиентска цена от 399 лева. Застраховката покрива една безплатна смяна на екран, счупен поради злополука (удар/изпускане/притискане), като повече информация за нея може да намерите на https://consumer.huawei.com/bg/support/6-months-screen-protection/.

Моделът има батерия с капацитет 6000mAh в комбинация с интелигентна технология за пестене на енергия. Освен това се поддържа технология за бързо зареждане до 22.5 вата и има 13-слойна система за защита, както и модернизирана електрохимична система за подобряване на безопасността при зареждане, както и жизнения цикъл на батерията.

nova Y70 може да идентифицира и изключи консумацията на енергия от приложения, които не са използвани от потребителя и не са базови. Според компанията, устройството може да се зарежда два пъти седмично. Телефонът може и да зарежда други устройства.

Отвъд това той има 6.75-инчов дисплей с резолюция HD+, съотношение на екрана към тялото от 90.26% и капковиден прорез за 8-мегапикселова селфи камера. Телефонът използва неназован чипсет в комбинация с 4GB RAM и 128GB разширяема памет. Използвана е EROFTS технология за супер компресиране на файлове, а освен това се поддържа виртуален 9.1-канален звуков ефект, който внася 3D ефекти към звука. Основната камера е тройна и включва 48MP (f/1.8 бленда) сензор, 120° 5MP ултраширокоъгълен и 2MP за портретен ефект.

В софтуерно отношение е използвана EMUI 12, която е базирана на Android и очаквано липсва поддръжка за услугите и приложенията на Google. Налични са поддръжка за интерфейса Super Device, MeeTime за разговори с до 12 участника и Easy Mode.

От своя страна смарт гривната Huawei Band 7 се отличава със стилен и тънък дизайн, както и възможност за 14 дни работа с един заряд на батерията. Моделът разполага с 96 различни режима за тренировка и поддържа автоматично наблюдение на SpO21 и сърдечен ритъм благодарение на хардуера HUAWEI TruSeen 4.0.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *