Лятото идва с много свежо съдържание във Viber

Viber несъмнено е сред най-популярните комуникационни платформи в света, а и у нас. Сега специално за лятото в нея ще имате достъп до свежа компилация с изненади. Това включва богата палитра сезонни филтри с добавена реалност (AR), стикери и поздравителни картички, хороскопи до специално селектирани канали и чатботове.

Канали и чатботове

EasyPay и Viber предлагат чатбот, чрез който можете лесно и бързо да проверите и платите сметките си. За да намерите чатбота просто напишете EasyPay в търсачката на Viber и следвайте инструкциите. Можете също така да последвате нашия канал, а и тези на Столична община и Община Бургас, за да сте в течение с най-големите събития в двата града и технологичните новости.

Филтри с добавена реалност

Viber представи филтрите с добавена реалност (AR) през септември 2021 г. и от тогава милиони потребители са изпробвали ексцентричните маски, разкрасяващите ефекти и другите интересни опции. За лято 2022, Viber представя 11 тематични филтри – вижте се покрити с цветя, изгорели от слънцето, заринати до уши в пясък на плажа, или на гребена на вълната, докато сърфирате. Тези и още много свежи филтри са налични чрез иконката с духчето във Viber камерата.

Стикери, картички и хороскоп

Viber създаде и свеж набор от стикери за лятото, за да помогне на сезонните приключенци да изразят всяка своя емоция подобаващо. Изтеглете ги о тук.

Viber пуска и специална селекция от поздравителни картички, които можете да изпратите до всеки. Някои от по-специалните картички са: Денят на целувката (6-ти юли), Световният ден на шоколада (7-ми юли), Световният ден на емотиконите (17-ти юли) и Световният ден на приятелството (30-ти юли). Дигитални картички за тези поводи + още много, можете да намерите тук.

Хороскопът пък е наличен на следния линк.

One thought on “Лятото идва с много свежо съдържание във Viber

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *