Huawei nova Y90 идва у нас в комплект с гривна и застраховка на дисплея

Един от най-новите смартфони на Huawei nova Y90 достига и до българския пазар. До 14 август новият смартфон ще се продава в комплект с най-новата смарт гривна Huawei Band 7 и допълнителна застраховка на дисплея, а опаковката включва и силиконов протектор за гърба.

Комплектът с черна гривна Huawei Band 7 и 6-месечна застраховка на дисплея, повече за която можете да научите на https://consumer.huawei.com/bg/support/6-months-screen-protection/, на препоръчителна цена от 529 лева, е валиден до 14 август и се предлага от A1, Yettel, Виваком, Технополис, Зора и партньорската мрежа на Поликом. Моделът включва и силиконов протектор за гръб в опаковката.

nova Y90 идва с LCD екран с диагонал 6.7 инча и резолюция Full HD+. Той залага на чипсет Snapdragon 680 с 8GB RAM и 128GB памет за файлове. Батерията е с капацитет 5000 mAh и бързо зареждане. Основната камера е тройна в комбинация от 50MP сензор, 2MP за макро и 2MP за боке ефекти.

Използвана е 8MP селфи камера в отвор на екрана. Освен това има 3.5 мм жак за слушалки, както и с поставен отстрани на корпуса четец на отпечатъци. В софтуерно отношение е заложено на EMUI 12 с магазина за приложения AppGallery. Дизайнът включва плоска странична рамка и кръгла секция на основната камера.

Моделът се отличава с дизайна на гърба където има голяма кръгла секция с основната камера, чиято вътрешна рамка е матова. Останалата част от задния панел е с леко пясъчна текстура, напомняща блещукането на скреж на слънчева светлина, в Midnight Black, Crystal Blue или Emerald Green цвят.

nova Y90 поддържа функциите Front/Rear Dual-view Video и Continuous Front/Rear Recording, даващи повече възможности за създаване видео съдържание, представящо поглед от различни ъгли към социално събитие, ваканция с приятели, готварски експерименти у дома и други оригинални теми за влогове.

От своя страна смарт гривната Huawei Band 7 се отличава със стилен и тънък дизайн, както и възможност за 14 дни работа с един заряд на батерията. Моделът разполага с 96 различни режима за тренировка и поддържа автоматично наблюдение на SpO21 и сърдечен ритъм благодарение на хардуера HUAWEI TruSeen 4.0.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *