Това е най-новият смартфон CAT – S53

Bullitt Group, компанията зад мобилните устройства Cat, добавя два нови 5G продукта към своето портфолио. Това са следващото поколение смартфон Cat S53 и първия си мобилен хотспот Cat Q10. Телефонът се очаква у нас през август с препоръчителна цена 1099 лв.

Cat S53 е първият 5G смартфон на компанията, като използва Android 11. Той отговаря на воен-ните стандарти за издръжливост Mil-Spec 810H, което е традиционно за устройствата Cat. Сред основните му параметри са 6,5-инчов HD+ екран, защитен и чрез вдлъбнатия си панел от зака-лено стъкло, издържайки на надрасквания и удари. Cat S53 е преминал през различни полеви изпитания и е в състояние да издържи множество падания и изпускания.

Телефонът е устойчив на дъжд, сняг, пясък, прах и мръсотия, като е преминал тестове за изпускане от 1.8 метра височина. В основата му е чипсетът Snapdragon 480 с 6GB RAM и 128GB разширяема памет, a основната камера е двойна с 48MP сензор Sony IMX582 f/1.79. Налична е батерия с капацитет 5000 mAh, която е тествана на висока и ниска температура и е защитена от повреди, като се поддържа бързо жично зареждане, както и безжично.

Най-новият телефон Cat е оборудван с ултра-ярко, обърнато нагоре специално фенерче, което може да се включи от страничния бутон. Апаратът има удобен за захват дизайн, дори и с ръкавици, който включва приставка за ремък и сензор за пръстови отпечатъци, разположен на гърба.

Другият нов продукт – Cat Q10 е 5G/4G хотспот за мобилен интернет, който осигурява връзка за множество устройства. Той е с издръжлив дизайн и е подходящ за използване на открито. Конструкцията му е устойчива на атмосферни влияния. Поддържа се трансфер през Wi-Fi 6 за до 32 свързани устройства. С един заряд на батерията той предлага издръжливост до 10 часа.

Моделът е устойчив на атмосферни състояния: устойчив на дъжд, сняг, пясък, прах и мръсотия. Освен това отговаря на военните спецификации MIL-SPEC 810H и сертифика-ция IP68.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *