Българската компания Pontica Solutions открива офис в Бургас

Българската компания Pontica Solutions разширява присъствието си в България и откри четвъртия си офис в страната, този път в Бургас. Така компанията увеличи локациите, на които присъства и вече разполага с два офиса във Варна и по един в София, Бургас и Краков, Полша.

„В момента сме в активен подбор на екипи за 2 от нашите клиенти и вярваме, че до края на годината ще се разраснем до 100 души.“, коментира Иван Георгиев – съосновател и изпълнителен директор на Pontica Solutions.

Pontica Solutions работи с международни компании от Европа, Азия и Америка. Клиентите й са в областта на технологиите, онлайн разплащанията, мобилните и конзолни игри, логистиката, здравеопазване и онлайн търговията. Pontica Solutions не спира да развива портфолиото си, като наскоро спечели още два нови клиента от гейминг индустрията и финтек.

Амбициозните планове за развитие на Pontica Solutions включват глобалният екип да порасне до 1000 човека до края на годината, а през 2023 г. стремежът е да достигне 1300 колеги. Планират се и откриване на нови офиси, както в страната, така и в чужбина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *