Украинските смарт телевизори KIVI вече и в България

KIVI, украински телевизионен разработчик и производител, за първи път представлява своята линия смарт телевизори от среден клас в България. Моделите на компанията се предлагат в eMag и Ozone, а официален дистрибутор е AСБИС.

В Украйна KIVI влиза в ТОП-2 на телевизионни марки, като за 5 години са продадени над 1,3 милиона устройства в СНД. У нас са налични телевизори с диагонали от 24” до 65” с различни резолюции в безрамков дизайн. Разчита се на операционната система Android TV (освен за най-базовите модели) с всички достъпни услуги и приложения на Google. Всички устройства се доставят с 3 години гаранция за модула на дисплея.

Във всички телевизори има предварително инсталирано приложение KIVI MEDIA с безплатно и платено съдържание: телевизионни канали, филми, домашни онлайн тренировки и облачни игри. Стотици по-лесни игри са достъпни за цялото семейство, като се поддържа свързването на Bluetooth геймпадове, смартфони или дистанционно управление.

KIVI използва в своите телевизори само панели клас A+, като има поддръжка за HDR. Звукова система е разработена съвместно с JVC Kenwood, както и Dolby Audio (DAP). Дистанционното, разработено съвместно с южнокорейската компания Remote Solution, работи чрез Bluetooth и е оборудвано с микрофон и “безшумни” бутони. Функцията Air Mouse е предназначена за лесна навигация и въвеждане на данни, както при използване на компютърна мишка.

2 thoughts on “Украинските смарт телевизори KIVI вече и в България

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *