25% отстъпка от Yettel за Galaxy A33 5G срещу рециклиране на старо устройство

Yettel дава 25% отстъпка за Samsung Galaxy A33 5G 128GB на всички частни клиенти, които до края на септември върнат устройство за рециклиране и сключат договор за мобилни услуги с план Тотал Макс за 24 месеца. Предложението важи както при покупка във физически магазин на Yettel, така и при пазаруване в онлайн магазина на оператора. Телекомът приема за рециклиране по кампанията телефони, таблети или смарт часовници, независимо дали са работещи или не.

Промоцията е част от социално отговорната кампания на Yettel „Рециклирай и спести“, с която компанията насърчава грижата за околната среда с отговорнo използване на технологиите. В инициативата могат да се включат както настоящи, така и нови клиенти, които при предаване на старите си телефони, таблети или смарт аксесоари ще получат отстъпка и ще дадат своя принос за намаляване на електронните отпадъци в природата. Събраните апарати се рециклират за получаване на суровини за нови, използват се годните им части или се удължава животът им след необходимата диагностика и поправка. Това спестява ценен ресурс при производството на нова електроника и има сериозен принос в намаляването на екологичния отпечатък.

Galaxy A33 5G има Super AMOLED панел с диагонал 6.4 инча, резолюция Full HD+ и честота на опресняване до 90Hz. Камерата тук е с 48MP сензор с бленда f/1.8 и OIS, 8MP с ултраширок обектив, 5MP за макро и 2MP за боке. Селфи камерата е 8-мегапикселова. Батерията също е 5000 mAh, но със зареждане до 15W. Има още IP67 сертификация, както и защитно покритие Gorilla Glass 5 на екрана.

„Рециклирай и спести“ е част от цялостната ESG стратегия на Yettel, в която са заложени принципите на кръговата икономика и сериозният ангажимент към устойчивото развитие, който операторът е поел. За 2021 г. заедно със своите клиенти компанията е спестила емисии, равняващи се на 9,42 млн. зареждания на смартфон и е постигнат ефектът от посаждане на 1281 дръвчета и растежа им в продължение на 10 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *