Yettel пуска ексклузивно за България смартфона на Nothing

Yettel официално стартира ексклузивни продажби за България на дългоочаквания първи модел смартфон с марката Nothing. Той идва в черен цвят и с 256 GB памет, като до края на септември ще бъде достъпен за българските потребители само в каталога на телекома. Те могат да го грабнат от цялата търговска мрежа на Yettel и от онлайн магазина с план Тотал Макс 39,99 за 24 месеца за 609,99 лв. в брой или на изплащане за 30,99 лв на месец за 2 години.

Nothing Phone (1) идва с прозрачен гръб с Gorilla Glass стъкло и подсветка, изградена от 974 LED светодиода. Те захранват интерфейса Glyph, който идва с уникални светлинни модели за персонализация от нов тип. Светлините образуват разнообразни конфигурации в зависимост от различните известия на приложенията или от кого потребителят получава обаждане, дават богата системна обратна връзка като живот на батерията и зареждане.

Рамката му е изработена от 100% рециклиран алуминий, което го прави елегантен, но и издръжлив, и ангажиран с каузата на устойчивото развитие. Зеленият подход в създаването на Nothing Phone (1) е залегнал и в пластмасовите компоненти на телефона с 50% био базирани или рециклирани материали, което е и най-високият процент в индустрията.

На гърба има двойна 50MP камера с основен и с широкоъгълен сензор, а селефи камерата е 16 MP. Телефонът използва чипсет Snapdragon 778G+ с конфигурации от 8GB и 12GB RAM. Телефонът е с 6,55-инчов OLED дисплей с aдаптивна честота на опресняване до 120Hz. Софтуерната платформа е Nothing OS, с която от компанията обещават само най-доброто от Android. Батерията е 4500 mAh, с която дори в постоянно светец моуд на Glyph интерфейса смартфонът издържа до 18 часа. Поддръжа кабелно зареждане до 33W, безжично до 15 W и обратно безжично с мощност до 5 W.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *