AMD Ryzen 7020 обещават висока производителност за достъпните лаптопи

Днес представи новите серии Ryzen 7020 и Athlon 7020 процесори, базирани на архитектура „Zen 2“ на ядрото и с AMD RDNA™ 2 графика, Ryzen и Athlon 7020 предоставят отлична ежедневна производителност и до 12 часа живот на батерията.

Те са създадени по 6nm производствена технология на TSMC за баланс от скорост и издръжливост. AMD Ryzen да осигурят живот на батерията в масовите системи до 12 часа без захранване.

Благодарение на графичната архитектура AMD RDNA 2, процесорите AMD Ryzen и Athlon 7020 за мобилни устройства поддържат до 4 дисплея, захранвани от вградената графика Radeon 610M. Новите процесори се предлагат и с нова модерна платформа и поддръжка на усъвършенствани технологии, включително, Съвременен стендбай режим, Събуждане с глас, Бързо зареждане и LPDDR5 памет.

Ноутбуци с Ryzen и Athlon 7020 серия мобилни процесори се очаква да бъдат достъпни от глобалните OEM партньори на AMD, включително Acer, HP и Lenovo, от началото на Q4 2022. Цените на тези системи ще започват от $399 щатски долара (крайни цени в САЩ).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *